Delbetalning via MyMoney

För belopp upp till 350.000kr erbjuder vi delbetalning via MyMoney. Ingen kontantinsats krävs.  Ränta från 5.9%.

Delbetalning hos WASA kredit

Delbetalning via WASA kredit kan erbjudas. Här krävs 20% kontantinsats av total beloppet. Ränta från 2,95%. Delbetalning upp till 12 år.

Räntefri delbetalning Svea

Belopp under 100.000kr kan delbetalas via Svea RÄNTEFRITT under 36 månader. Dessutom behövs ingen kontantinsats.

Hemleverans i Sverige

Efter överenskommelse lämnar vi den bil som du har köp till önskad adress i Sverige. Detta efter att vi via videosamtal visat bilen in- och utvändigt på ett noggrant sätt.

Garanti

Givetvis ska det vara tryggt att köpa en bil från oss därav erbjuder vi 6 månaders garanti på nästan alla bilar som vi säljer via AutoConcept eller Solid försäkringar. Garantin går att förlänga till 36 månader till en kostnad.

Betalning

Vi erbjuder olika betallösningar såsom banköverföring, bankgiro och swish. Vi erbjuder även delbetalning via Svea, WASA och MyMoney. När du är på plats rekommenderar vi den betallösning som passar dig.

Säljer begagnade bilar

Söker du begagnade bilar? Vi driver säker och trygg bilförsäljning där du kan köpa begagnade bilar. Vi hjälper dig att hitta rätt bil till rätt pris. Läs mer och se begagnade bilar till salu.

Servar bilen

Vi servar bilen när det är dags. I vår bilverkstad i Gråbo erbjuder vi allt ifrån däckbyte till lackering av bilar. Hos oss kan du lämna bilen i trygga händer på vår erfarna bilmekaniker. Läs mer om våra bilservice tjänster.

Köper begagnade bilar

Dags att sälja bilen? Kontakta oss på Express Auto Europe när det är dags. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär och ladda upp bilder på din bil via vår hemsida.  Efter överenskommelse hämtar vi bilen inom Sverige. Du får pengarna direkt i handen i en snabb affär.